Nasi Lemak Spesial Sempena PKP Nasi Lemak Spesial Sempena PKP - The New Minded Nasi Lemak Spesial Sempena PKP Nasi Lemak Spesial Sempena PKP Nasi Lemak Spesial Sempena PKP Langkau ke kandungan utama

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!

  Klik banner untuk join ya.

Nasi Lemak Spesial Sempena PKP

Nasi Lemak Special
Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni nak berkongsi sedikit mengenai menu juadah berbuka puasa sempena PKP.. iaitu nasi lemak..

Alhamdulillah tidak lama lagi ramadhan pun akan menjelma, buat yang tak habis ganti puasa tu cepat-cepat gantikan ya.. hehe..

PKP kali ni dah masuk minggu keempat kan.. ke aku ni dah tahu bape minggu dah asyik duk rumah je kan.. Duk rumah pun buat kerja ya Work From Home WFH...


Hari ni malas nak share resepi just nak menulis merapu-rapu ja.. 

Menu juadah berbuka puasa hari ni adalah nasi lemak dengan ayam goreng.. 

Kebetulan pula semalam aku terbeli pula kelapa parut ingat masak meee jawa kena la buh kelapa parut aku pun pi la beli sampai setengah kilo kelapa parut hamik kau nak buat apa banyak2 tu.. Sekali sampai rumah isteri tanya beli kelapa parut kenapa? Aku pun jawab la kata nak masak mee jawa sekali jawapan yang didengar mee jawaa Sarawak tak guna santan.. Alahai aku pun diam je la.. hahaha..

So hari ni jawabnya makan nasi lemak la dekat rumah... Tu la ceritanya kan...

Dah nak masuk minggu kelima ni tak dapat pengang spanar ni gian dia lain macam ni... Sebab dah gian sgt Next project aku kena juga pegang spanar, nanti aku akan share dekat sini... 

Ok itu sahaja.. next project aku share dekat sini nanti..

If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. Salam kenal..wah best tu nasi lemak.

    BalasPadam
  2. Wahhhh memang betul-betul sedap dan special nih

    BalasPadam
  3. Hehe. Tak tanya betul-betul. Tapi takpe santan / kelapa boleh simpan buat masak menu lain pulak.

    BalasPadam

Catat Komen

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner