Kad Touch n Go Ada Expired Date? Kad Touch n Go Ada Expired Date? - The New Minded Kad Touch n Go Ada Expired Date? Kad Touch n Go Ada Expired Date? Kad Touch n Go Ada Expired Date? Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Kad Touch n Go Ada Expired Date?

 


Assalamaualaikum dan Salam Sejahtera,

Buat mereka yang tertanya kad touch n go ni ada expired date ke? 

Jawapanya, iya. Kad touch n go ada expired date. 

Dekat mana nak tengok expired date kad touch n go?

Boleh lihat dekat belakang kad touch n go ada tertera exp date untuk kad anda tu. 



Dia punya format MM/YYYY month and year. 

Lama saya guna kad touch n go ni masa perlancaran 1 Malaysia dulu.. masa ni ayah yang beli kad ni pastu dia bagi saya untuk guna sampai la ke sekarang ni.. 

Untuk proses penukaran kad touch n go yang expired ni boleh terus ke kaunter touch n go hub di nu sentral, kl sentral. 

Kos pernukaran kad baharu adalah percuma. 

Baki kad akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda ataupun transfer ke kad baru. Itu kena refer dengan pegawai disana sebab dia ada criteria dia. Macam saya, pilih untuk transfer ke bank sebab date exp tu lama lagi gitu.. 


Okay buat mereka yang ada banyak kad touch n go tapi dah expired boleh terus pergi tukar ya.. tak perlu pergi beli baru.. semoga article ni bermanfaat buat anda.


Untuk terma yang terkini boleh lawati website rasmi touch n go atau hubungi careline mereka untuk sebarang pertanyaaan..




If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner