Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog - The New Minded Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog Langkau ke kandungan utama

DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood

  DIY Bilik Tambahan Menggunakan Plywood Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,  Lama tidak bersiaran di blog ini. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit projek diy yang telah siap dilaksanakan pada musim pkp tempoh hari. Memandangkan rumah yang diduduki ini hanya mempunyai 3 bilik tidur sahaja dengan kapasiti isi rumah 6 orang maka bilik yang disediakan ni tidak cukup, lantaran itu terus tercetus idea untuk membina DIY bilik untuk anak-anak menggunakan kayu.  Projek ini ringkas sahaja iaitu membuat satu partition sahaja di ruang tamu kedua. Anggaran masa boleh siap 4-5 hari termasuk finishing dan kemas-kemas semua. Projek kali ini saya buat seorang diri, boleh gunakan tangga sebagai penahan hehe.. Isteri cuma tolong sapu2 sahaja lagipun masa buat projek ni kebanyakkan masa saya seorang diri sahaja.  Sebelum kita mulakan sebarang projek mesti perlu idea dan lakaran, lakaran boleh dilaksanakan di atas kertas terlebih dahulu sebelum kita draf ke dalam sketchup. Tapi kalau takde sketchup luk

Pengikut

Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog

 

Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog

Assalamualaikum, jom sama2 kita memeriahkan lagi Giveaway by Rasyidahsheresimpleblog. Tak lama lagi dah nak tamat dah ni. Klik dekat atas ya untuk join. 


If You Enjoyed This, Take 3 Seconds To Share It..

Ulasan

  1. salam bro thank you join giveaway saya ye..selamat bersegmen..

    BalasPadam
  2. salam. jalan2 dari giveaway yang sama. follow sini....

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-rasyidahsheresimpleblog.html

    BalasPadam

Catat Ulasan

Follower



Enter your email address:

Delivered by FeedBurner